Osvita.ua Освіта за кордоном Виставки Міжнародна виставка "Освіта за кордоном" Institut Paul Bocuse (Франція)
Institut Paul Bocuse (Франція)

Вища школа менеджменту, готельної і ресторанної справи, кулінарного мистецтва Institut Paul Bocuse візьме участь у Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном", що відбудеться в Києві

Institut Paul Bocuse (Франція)

Інститут Поль Бокюз (Вища школа менеджменту, готельної і ресторанної справи та кулінарного мистецтва) створений у 1990 році.

Iнститут Поль Бокюз пропонує освіту у галузях готельної та ресторанної справи і кулінарного мистецтва.

Майстерно поєднуючи традиції, сучасність, інновації та наукові досягнення інститут пропонує навчання технічним та менеджерським вмінням, що відповідають сучасним і майбутнім вимогам суспільства, готує студентів до керівних посад на міжнародному рівні.

Мультикультурна атмосфера, що панує у навчальному закладі, дає змогу студентам швидко пристосуватись до умов роботи у будь-якій країні світу одразу після закінчення навчання.

Колишні студенти мають реальні можливості для здійснення своєї кар’єри у таких різноманітних галузях: готельна справа, ресторанна справа, казино, СПА, менеджмент кейтерінгових послуг для різноманітних подій, повітряний, залізничний та морський кейтерінг.

Інститут має потужний кадровий склад маючи власних викладачів та запрошуючи науковців з інших навчальних закладів (CERAM Nice, University of Oxford, University of Delaware, Aegean University та ін.), кращих шеф-поварів Франції, доцентів та докторів наук університету Жан-Мулен Ліон, французьких та міжнародних консультантів, професіоналів з неакадемічного середовища.

Такі різноманітні підходи до викладачів уможливлюють доповнити освіту практичним досвідом і баченням, структурованим академічним підходом і вмінням орієнтуватись у багатокультурному просторі.

В інституті створено всі умови та враховано найменші деталі, щоб студенти опановували майбутній фах в умовах, максимально наближених до реального життя. Навчання гарантує глибоке розуміння готельної і ресторанної справи, кулінарного мистецтва.

Навчальні заняття проходять у старовинному замку ХІХ сторіччя, сучасній будівлі площею 4 200 кв.м. та у готелі «Королівська школа».

Основні напрями навчання:

  • міжнародний менеджмент готельної і ресторанної справи;
  • кулінарне мистецтво та ресторанний менеджмент;
  • магістр кулінарного менеджменту та інновацій.

Інститут має власний Дослідницький центр, який працює за трьома напрямками:

  • наукові дослідження: розробка тематики «Соціальні та промислові проблеми харчування»;
  • освіта: освіта високої якості за допомогою наукового розвідування;
  • виконання конкретних завдань на замовлення підприємств, інновації та розвиток інновацій.

Серед переваг інституту:

  • академічні партнерства з багатьма навчальними закладами;
  • від чотирьох до шести місяців стажування щороку;
  • невеликі академічні групи: не більше ніж 25 студентів;
  • підтримка та персоналізований підхід до іноземних студентів;
  • власні інститутські гуртожитки розраховані на 115 місць на території навчального комплексу; динамічне студентське життя.

Докладніше про освітні програми та діяльність Інституту Поль Бокюз ви зможете дізнатися під час проведення Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном", що відбудеться з 15 до 17 листопада 2012 року в Національному центрі "Український дім" (м. Київ, вул. Хрещатик 2).

Організатор виставки: Товариство "Знання" України. Детальну інформацію про проведення заходу читайте на офіційному сайті виставки.

Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном" проходить за інформаційної підтримки Освіта.ua.

Освіта.ua
08.11.2012

Коментарі
Аватар
Залишилось 2000 символів. «Правила» коментування
Ім’я: Заповніть, або авторизуйтесь
Код:
Код
Немає коментарів

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!